Præstø Roklub er blevet begunstiget af VELUX Fonden

4. marts 2019 16:32 , af Poul Bramsen

Præstø Roklub søgte tilbage i 2018 VELUX Fonden om støtte til en række aktiviteter rettet mod aktive ældres frivillige indsats. Bl.a. blev der søgt til en ny coastalbåd, varme i omklædningsrummene og 2 romaskiner. VELUX Fonden har nu meldt tilbage med besked om at fonden har bevilget maks. 60.000,- til køb af en ny coastalbåd. Vi er meget glade for VELUX Fondens tilskud – uden den slags velvillighed fra eksterne sponsorer ville det være meget svært at tilbyde de mange aktiviteter som vi gør, siger rochef Poul Bramsen. Det er en Coastal C2x inkl. bådvogn og årer.

Båden er bestilt og vi håber at den kan nå at komme inden vi skal på vandet til en ny sæson, den 31. marts, hvor der er standerhejsning og forhåbentligt navngivning af den nye båd.

Stor tak til Rolf Larsen, for hans arbejde med fondsansøgningen.