eRoning – et træningsfællesskab for alle med hang til ergometerroning 

eRoning – træning når det passer dig er udviklet af Dansk Forening for Rosport, og er rosportens svar på eSport i et helt nyt univers.
www.eRoning.dk finder du videotræningsprogrammer med en virtuel instruktør, som altid er klar til at træne sammen med dig. Størsteparten af træningsprogrammerne varer mellem 30-55 minutter. Et enkelt er kort og hårdt, og varer blot 10 minutter. Programmerne er målrettet motionister, hvor alle kan være med. Vi garanterer sved på panden til både erfarne roere, nybegyndere og supermotionister.  

På eRoning.dk møder du tre forskellige instruktører, i hver deres programkategori: 

  1. Kort&Hårdt er med Ole Søgaard som instruktør. Programmet varer blot 10 minutter og er målrettet motionister, hvor romaskinen indgår som et del-element i den samlede træning. Det er typisk crossfitt atleter, der vil have gavn af dette program.  
  1. Puls&Styrke er med Charlotte Buchwaldt som instruktør. Programmerne byder på intervaller i romaskinen, og udfordrende gulvøvelser med fokus på at styrke mave og ryg. Alle øvelser bliver grundig gennemgået inden programmet går i gang.  
  1. Rospinning er med Brian Sørensen ved roret. I snart 10 år har han lavet nye motiverende rospinning programmer med masser af intervaller og ny musik til hvert program. På www.eRoning.dk folder han sig ud i samme stil, og al musik er rettighedsfrit.  

Ud over træning on demand, vil eRoning også byde op til fællestræning. Vi kalder det eRoning live.  
Her vil medlemmerne af eRoning blive inviteret til fælles træning sammen med dygtige instruktører, tidligere landsholdsroere og andre motiverende ro-personligheder.  

Vi har faste hold, som man booker en plads på i aktivitetskalenderen.
Har man lyst til, at træne alene, kan man også det. Klubben er åben 24/7.